Database MijnBardo

MijnBardo is een digitale leeromgeving waarbij iedere medewerker in het onderwijs instrumenten in handen krijgt om zich professioneel te ontwikkelen en dit zichtbaar te maken. Met als doel de leerlingen nog beter onderwijs te geven (kijk voor meer informatie op: http://www.bardo.nl/producten/mijnbardo-het-bekwaamheidsdossier-voor-onderwijs)

RPI data & informatie is door Bardo benaderd om een database te ontwikkelen waarbij Bardo kan zien hoevaak de medewerkers per klant (lees: scholenorganisatie) gebruik maken van MijnBardo. Door middel van de door ons ontwikkelde database, die gekoppeld is aan een automatische *.csv download kan MijnBardo alle data analyseren en op basis van het gebruik van de klant ook factureren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Name *
Email *
Website